Zakazivanje termina pozivom na broj + 381 69 366 38 26 od 10 do 20, nedeljom od 12 do 18 časova.

Najčešća Pitanja

Naravno. Sve što budemo pričali ostaje između mene i Vas. Sadržaj razgovora se neće smatrati poverljivim jedino ukoliko tokom razgovora iznesete da imate nameru da povredite sebe ili druge osobe.

Puna cena seanse iznosi 2000 dinara.

Puna cena seanse iznosi 30 evra.

Popust mogu da ostvare studenti i nezaposlena lica. Cena seanse sa popustom iznosi 1000 dinara.

Praksa je da se dolazi jednom nedeljno na seansu. Kada se budete bolje osećali, možemo se tada dogovoriti da dolazite jednom u dve nedelje.

Ne. Lekove Vam može prepisati samo specijalista psihijatrije, a budući da sam psiholog, time se ne bavim. Ali uvek ćete moći, ako budete želeli, da se samnom posavetujete, da li bi bilo korisno da za Vaše trenutno stanje pored psihoterapije uzimate i lekove, kao i da pitate preporuku za psihijatra.

Sve zavisi od problema koji imate. Ako su upitanju manji problemi npr. strahovi od lifta, pasa,…, to može da se za jednu produženu seansu reši ’’za sva vremena’’. Produžena seansa traje 2-3 sata. Ipak, većina problema ( npr. bes, odlaganje obaveza, depresije, hipohondrija,…) zahtevaju intenzivnu terapiju, koja podrazumeva redovno dolaženje na psihoterapiju / savetovanje, jednom nedeljno, kako bi mogao temeljno da se reši Vaš problem.

Ukoliko imate dodatna pitanja, kontaktirajte nas putem upita:


PODELI: