post-thumb

Novo vreme iziskuje promene i u psihoterapijskom kontekstu. Tako, pored klasicne psihoterapije ( koja se odvija uzivo i nadam se da ce preziveti u digitalnoj eri ), danas se uveliko koristi i online psihoterapija. Ona se realizuje preko zooma, skypa, vibera. Koliko je digitalna era usla u psihoterapijsku delatnost, govore i aplikacije za resavanje panicnih napada putem odredjenih aplikacija. Ali ovde govorimo pre svega o digitalnoj, online psihoterapiji ( koja se uglavnom odvija putem skypa), koja se pocela intenzivno koristiti kada je pocela pandemija korona virusa.

Tehnicke informacije vezane za online psihoterapiju: podjednako je efikasna kao i  ”uzivo” psihoterapija; odvija se jednom nedeljno; susret, seansa traje 1h; isto kosta kao i ”uzivo” psihoterapija.

Zbog trenutne epidemioloske situacije,   savetovanje, kao i psihoterapiju pod supervizijom radim kako ”uzivo” tako i online putem skypa ili vibera. Kako to tehnicki izgleda: prvo se dogovorimo telefonom putem kog programa zelite da radimo: skypa ili vibera. Dalje, ponudim Vam  2,3 termina i odaberete onaj koji Vam najvise  odgovara. Kada se to dogovorimo, ja Vas u dogovoreno vreme zovem preko vibera ili skypa, prema ranijem dogovoru i imamo razgovor, seansu u trajanju od 1h. Nakon zavrsene seanse poslacu Vam racun na koji treba da platite tu seansu. Cena je ista kao i za razgovore ”uzivo” i  iznosi 2 000 dinara. Popust imaju studenti i nezaposlene osobe i za njih cena iznosi 1 000 dinara.

U radu koristim tehnike pre svega iz REBT-a ( racionalno emotivno bihevioralne terapije ) i po potrebi KBT-a ( kognitivno bihevioralne terapije), kao i tehnike iz CFT terapije ( terapije usmerene na saosecanje ). Neki od problema koje mozete veoma uspesno resiti kako kroz ”uzivo terapiju”, tako i online:  fobije, generalizovanu anksioznost, panicni poremecaj, opsesivno- kompulsivni poremecaj, depresiju, nesanicu, bes, krivicu, stid, prokrastinaciju ( odlaganje obaveza )…

Kontakt za zakazivanje: +381 69 366 38 26

i putem emaila milos.karanovic89@gmail.com

Stojim Vam na raspolaganju 🙂 !

Miloš Karanović, MA psiholog, porodični savetnik , racionalno- emotivno i kognitivno bihevioralni terapeut- RE& KBT  pod supervizijom i završio  compassion focused therapy ( terapija fokusirana na saosećanje ) – bazični trening

PODELI: